Profilbilde av generell kirurg og karkirurg Thomas Nyheim

Thomas Nyheim

Profilbilde av generell kirurg og karkirurg Thomas Nyheim
Generell kirurg og karkirurg

Om

Dr. Thomas Nyheim er spesialist innen generell kirurgi og karkirurgi siden 2006. Han jobber til daglig som overlege ved Oslo Universitetssykehus, Ullevål og opererer åreknuter ved flere private klinikker både i Norge og Sverige:

Med sin solide erfaring innen åreknutebehandling er Dr Nyheim en ettertraktet karkirurg både i privat og offentlig sektor:

• Han har jobbet som overlege på Karavdelingen på Ullevål sykehus (Oslo universitetssykehus) siden 2006.

• Over 20 år med ultralydutredning og minimalt invasiv behandling av åreknuter: laser, steam, radiofrekvens og skum behandling av åreknuter (siden 2003).

• Han har operert over 5000 åreknute-pasienter de siste 20 årene med gode resultater.

• Han opererer mellom 400-500 pasienter per år for åreknuter.

Bestill en konsultasjon i dag: Alle forundersøkelser gjøres med en grundig ultralyd så behandlingen kan skreddersys for dine åreknuter med den meste effektive, varige og skånsomme metoden.

• Generell kirurgi
  • Karkirurgi

Autorisasjon (1997)

Offentlig avtale

Nei

Siste vurderinger av Thomas Nyheim

Klinikk: Åreknutespesialisten.no | Hygeia helsesenter Skrevet

Jeg er svært fornøyd med behandlingen jeg fikk hos Dr. Thomas Nyheim i forbindelse med min åreknuteoperasjon. Han er en dyktig, profesjonell og imøtekommende lege som tar seg tid til å forklare og svare på spørsmål på en grundig og forståelig måte. Oppfølgingen har vært eksepsjonell, og jeg har følt meg trygg og godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Dr. Nyheim utstråler både faglig kompetanse og omsorg for pasientene sine, og jeg kan varmt anbefale ham til andre som vurderer behandling.

Svært erfaren - rask behandling!

Klinikk: Åreknutespesialisten.no | Hygeia helsesenter Skrevet

Hadde lenge hatt et ønske om å få «normale» ben uten å skjemmes over mine sprengte blodkar. Egentlig hadde jeg vel gitt opp… Et besøk hos Hygeia og Thomas Nyheim gjorde raskt noe med min tro på at dette kunne bedre seg 💪👍
Fikk raskt time og fikk fjernet blodårer på avveie. De små blodkarene ble senere fjernet med sklerosering.
Jeg er meget fornøyd med inngrepet og påfølgende behandling og oppfølging. Vit at du er i trygge hender når Thomas Nyheim behandler deg!!

Faglig dyktig !

Klinikk: Åreknutespesialisten.no | Hygeia helsesenter Skrevet

Jeg er utrolig fornøyd med behandlingen jeg har fått hos Thomas på Hygeia. Han var svært profesjonell og kunnskapsrik gjennom hele prosessen. Behandlingen for åreknutene var både effektiv og skånsom, og resultatet ble over all forventning. Anbefales på det sterkeste!

Profesjonelle og grundige

Klinikk: Akademikliniken Oslo Skrevet

Kjempe fornøyd med behandlingen jeg har fått av Thomas Nyheim. Profesjonell og grundig, og han sørget for at jeg fikk det resultatet jeg ønsket. Veldig imøtekommende og tilgjengelig, og svarer raskt på alle spørsmål både før og etter operasjonen. Jeg følte meg også veldig bra fulgt opp i etterkant hvor han raskt ryddet plass i kalenderen for kontroll. Jeg kan absolutt anbefale Thomas Nyheim og Akademiklinikken

Genuin og oppriktig engasjert.

Klinikk: Åreknutespesialisten.no | Hygeia helsesenter Skrevet

Fått svært grundig og god behandling. Følt meg ivaretatt fra første stund. Svart på mine spørsmål og bekymringer og tatt seg god tid.