Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Randaberg Medisinske Senter AS
Utrolig bra
Lege: Einar Skeivik SkrevetVeldig bra og gjør alltid sitt beste for å hjelpe. Han spiller på lag med pasientene og søker forståelse.
Fantastisk bra lege 😊
Lege: Håvar Asbjørn Aurstad SkrevetHar aldri møtt en lege som er så oppofrende som Aurstad. Fantastisk bra synes jeg😉 Har hatt et par leger oppover årene, men aldri blitt så godt behandlet av noen andre før😃
Bra, virker hyggelig
Lege: Einar Skeivik SkrevetTar seg tid å lytte.tar fatt i problemene du har. Virker tillitsfull. Behagelig vesen ,Ikke lang ventetid på venterommet..............
Veldig Fornøyd
Lege: Thomas Helvig SkrevetVeldig fornøyd med Helvig. Han tar den tiden som saken behøver. Setter seg flott inn i problemstillinger. Han er travel, men planlegger dagene godt, slik at det aldri blir lenge å vente. Han er også raskt til å henvise videre hvis an er i tvil om noe, og det får oss pasienter til å føle oss trygge at vi er i gode hender. Den lege som tror han har svarene på alt er en dårlig lege.
Vedlig bra
Lege: Thomas Helvig SkrevetTar seg god tid, var inne med begge ungene mine og han tog seg god tid til begge to. Var ikke min fastlege men det ordnet jeg nå :)