Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Randaberg Medisinske Senter AS
Bra lege
Lege: Håvar Asbjørn Aurstad SkrevetEg god lege som tar tak i problemer med en gang og gjør alt han kan for at ting skal bli bedre. Dette skjer raskere enn med min forrige fast lege.
God lege
Lege: Thomas Helvig SkrevetMedmenneskelig og omsorgsfull. Opplever at Thomas Helvig har god tid, og det er som regel lett å få time når en trenger det. Likte bedre når han var på det andre legekontoret, synes ikke Raft-klinikken er så bra. Helvig har fått kontor langt innover i gangen, og blitt mye lenger ventetid etter at han flyttet. Liker ikke at resepsjonistene tar telefonen midt i venterommet, uten at de er bak et avlukke e.l.
Totally recommended
Lege: Einar Skeivik SkrevetThis Dr listens carefully ....trustworthy and competent. Recommend him..
Nettopp skifte av fastlege
Lege: Thomas Helvig SkrevetSkiftet nettopp til dr.Helvik og det har bare vært positivt
Tar seg god tid,intresert i meg som menneske og pasient Effektiv, satte igang med annen nødvendig umiddelbart Er nok det beste jeg har gjort på lenge å skifte fastlege
Svært dyktig og grundig lege.
Lege: Thomas Helvig SkrevetThomas Helvig er en svært dyktig og flink lege som tar seg god tid til pasienten. Han er samtidig effektiv og man må ikke vente lenge om det skulle være venting i det hele tatt. Han er ekstra flink med barn.