Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Randaberg Medisinske Senter AS
Thomas Helvig - Fantastisk lege!!!!
Lege: Thomas Helvig SkrevetDyktig lege! Medmenneskelig! Tar seg tid til å lytte til pasienten! Rask med å henvise til spesialist/ rtg om dette skulle være nødvendig!
Bytter aldri fastlege!! Jeg har fått den absolutt beste!!!!
Meget fornøyd!
Lege: Einar Skeivik SkrevetEinar Skeivik er den beste legen jeg vært hos. Han lytter og viser oppriktig interesse for pasienten og problemene man måtte ha. Man blir tatt på alvor og får god behandling og tydelig forklaring. Anbefales på det varmeste!
Fantastisk
Lege: Einar Skeivik SkrevetEinar Skeivik har vært min fastlege i flere år. Men det er først nå i de siste 2 årene jeg har hatt behov for legebesøk opp til flere ganger i året. Under disse besøkene har jeg følt meg ivaretatt og lyttet til hver eneste gang.
Anbefales på det sterkeste.
Lyttende og flink
Lege: Thomas Helvig SkrevetHelvig er å anbefale, han lytter og tar symptomene dine på alvor. Legesenteret han jobber på har god service og høy standard. Anbefales!
Fantastisk lege
Lege: Håvar Asbjørn Aurstad SkrevetVeldig dyktig imøtekommende lege som bryr seg om sine pasienter . Veldig kunnskapsrik og oppfølgende lege. Initiativrik . Alltid hyggelig. Veldig fornøyd med å ha Doktor Aurstad som fastlege.