Randaberg Medisinske Senter AS

Randabergveien 300 4070 Randaberg

Siste vurderinger av behandlere ved Randaberg Medisinske Senter AS

Kunnskapsrik

Lege: Einar Skeivik Skrevet

Meget dyktig lege som tar pasienten på alvor. Kunnskapsrik innen sitt felt og videresender til spesialist ved behov. Har empati

Veldig dyktig lege

Lege: Håvar Asbjørn Aurstad Skrevet

Fikk Aurstad etter Lenning sluttet, og trodde Håvar skulle slite med og nå opp til en så dyktig lege som Lenning, men dette klarte han uten problem, er livredd og gå til legen, men kjenner ikke frykt ved og besøke Håvar. Han har hjulpet meg med angst og andre sykdommer. Han ringte til og med til min mor etter en operasjon for og finne ut om den var vellykket! Hvis dette ikke gjør deg til en omtenksom person så vet ikke jeg!

Veldig fornøyd

Lege: Einar Skeivik Skrevet

Einar er en veldig flink lege, og jeg må si jeg er veldig fornøyd. Han lytter og setter seg inn i situasjonen min og forstår. Har bare gode ting å si om han

Lyttende og omsorgsfull, men lite tilgjengelig

Lege: Thomas Helvig Skrevet

Vi likte Thomas godt som lege, men det siste året har vi gått til vikarierende leger da han har vært borte (av årsaker vi ikke kjenner til). Vi vurderer derfor å bytte fordi vi ønsker kontinuitet for barna våre spesielt, og ikke fordi det er noe i veien med vikarene.
Da vi ennå hadde Thomas som vår fastlege opplevde vi ham som svært lyttende, forståelsesfull og at han tok seg god tid til hver pasient. Samtidig var det alltid lang ventetid hos ham og det er ikke alltid like enkelt med små barn.
Vi er derfor samlet sett godt fornøyde, men etterlyser altså mer effektivitet.

Svært autoritær

Lege: Einar Skeivik Skrevet

Jeg er ufør, kroniker med sterke smerter.
Legen viser ingen empati mot meg, jeg blir nødt til å komme til hans kontor en gang pr.mnd for fornyelse av mine resepter.
Dette tar meg 5 t i løpet av dagen da jeg ikke kjører bil.

Jeg har selv blitt svært mye verre både psykisk og fysisk pga dette.

Skeivik er sikkert en god lege for" friske" pasienter, men er du kronisk smertepasient..Styr unna.

Han er også mye borte fra jobben som trekker ned.