Om vurderingeneSiste vurderinger av Oslo Endoskopi AS
Team O'Leary = det beste
Lege: Desmond O'Leary SkrevetJeg har vært pasient hos Dr O'Leary i 11 år og har utelukkende positive erfaringer med hans behandling.
Han er faglig svært dyktig, han er tydelig i sine forklaringer om min helsetilstand og flink til å gi konkrete råd/ tips som kan forbedre min livskvalitet.
Jeg føler meg alltid veldig godt ivaretatt av ham og hans frue: de har innearbeidet en utmerket rutine for gjennomføring av gastroskopi (inntak av avslappende middel, nøye forklaring om hva som kommer til å skje i løpet av undersøkelsen, god informasjon/nyttige tips om pusteteknikk/tenkning under undersøkelsen, bedøvelsesmiddel og selve undersøkelsen).
Alt dette gjør at jeg ikke gruer meg i det hele tatt til denne typen undersøkelser (som jeg nå har tatt 4 ganger hos dem).
Jeg er veldig takknemlig for at det finnes Oslo Endoskopi AS!
Trygg, vennlig og god informasjon
Lege: Desmond O'Leary SkrevetKom inn til rett tid og ble tatt godt imot. Fikk god veiledning i hvordan jeg kunne bidra til at undersøkelsen gikk uten ubehag. Følte at jeg ble godt ivaretatt av veldig vennlige og hyggelige folk. Undersøkelsen gikk uten særlig ubehag. Fikk god informasjon etterpå og føler at jeg ble tatt godt vare på.
Godt tatt vare på "Trykt"
Lege: Desmond O'Leary SkrevetGod mottagelse , god forklaring på hvordan undersøkelsen skulle foregå .Undersøkelsen foregikk helt smerte fritt og var over på få minutter .
Her blir du godt i varetatt.:)
Meget profesjonelle
Lege: Desmond O'Leary SkrevetMeget god mottagelse av to fantastiske mennesker. De inngir trygghet. Undersøkelsene går raskt og innbærer lite ubehag. God veiledning med konkrete råd som for min del har ført til markant bedring.
Trygt
Lege: Desmond O'Leary SkrevetBehandlingen gikk raskt og smertefritt.
God informasjon før behandling var veldig behjelpelig.
Hyggelige og blide personell.