Trondheim Psykologsenter

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kjøpmannsgata 40 7011 Trondheim

Siste vurderinger av Trondheim Psykologsenter

Lifesaver

Psykolog: Ingunn Stedje Skrevet

Ingunn reddet livet mitt, - noe annet er der ikke å si om saken. Trygg, rolig, medmenneskelig, motiverende og kunnskapsrik. Gikk hos henne i mange, mange år. Hun gav meg nye ben å stå på- og livet mitt nå er så bra som det kan bli. Takk, Ingunn❤️

Trygg og god

Psykolog: Ingunn Stedje Skrevet

Hatt to timer hos Ingunn og sitter igjen med en god følelse etter å ha vært hos henne. Hun uttrykker en utrolig ro og trygghet som behandler. Svært god å kommunisere, og gir fornuftige tilbakemeldinger på det vi snakker om.

Trygt og godt anker

Psykolog: Anders Mostad Skrevet

For meg har Anders vært et viktig anker gjennom mange faser i livet. Han møter meg på alle tanker og utfordrer der jeg har behov for det. Det har for meg vært viktig at han har latt meg reflektere over egne tanker. Ikke alltid like hyggelig å se seg selv i "speilet", men Anders har alltid støttet meg og utfordret meg på en veldig god måte gjennom snart 10 år i samtaler. Det er rett og slett en svært god tjeneste Andres leverer!

Helt suveren!

Psykolog: Jan Gimse Arfeldt Skrevet

Blir tatt imot veldig bra, tar seg god tid. Forstår mye av plager, i ett meget brett felt. Hjulpet meg personlig mye mere enn noen tror!

God samtalepartner

Psykolog: Anne Elisabeth Høgler Skrevet

Anne er en hyggelig dame. Hun er varm og trygg, og lett å snakke med. Samarbeidet vårt fungerte fint på de "åpenbare" områdene hvor jeg hadde problemer. Men med mindre jeg sa ting rett ut følte jeg kanskje at noe gikk litt forbi henne. Man kan ikke forvente at psykologen leser tankene sine, det vet jeg godt. Hun er god på å realitetsorientere en. Men kanskje litt for god, så god at jeg ikke følte at mine irrasjonelle tanker ble tatt helt på alvor. Men alt i alt, så er en hun en god samtalepartner, og fikk meg virkelig inn på rett spor her i livet.