Om vurderingeneSiste vurderinger av Trondheim Psykologsenter
Veldig god psykolog
Psykolog: Wenche Kjenner SkrevetJordnær, hyggelig, og faglig sterk psykolog. Føler dette er en psykolog med en god blanding av faglig tyngde og arbeidserfaring. Føler seg godt ivaretatt hos Wenche. Hjulpet meg masse gjennom opp og nedturer.
Trygg, dyktig og omgjengelig
Psykolog: Wenche Kjenner SkrevetGått til henne i over ett år. Meget fornøyd med hennes kognitive fremgangsmåte. Hun skaper en trygg atmosfære hvor man føler seg sett og hørt.
Dyktig og trygg
Psykolog: Marthe Godager Telneset SkrevetJeg oppdaget Marthe etter å ha lest boken hennes som traff meg veldig. Det ble derfor naturlig å ta kontakt med henne når jeg trengte mer personlige råd. Marthe er en utrolig dyktig terapeut som som virkelig ser meg. Jeg har i større grad lært meg å finne tryggheten i meg selv, både som person og i morsrollen.
Veldig fornøyd
Psykolog: Morten Mitsem SkrevetJeg (kvinne, 30) gjennomførte adhd-utredning hos Morten. Jeg fikk time svært raskt og ble ferdig med utredningen innen kort tid. Jeg hadde 12 timer. Utredningen var grundig, og jeg følte meg godt ivaretatt. Han lyttet til hva jeg sa og jeg følte vi hadde en god kjemi. Det var lett å snakke med han. Jeg er veldig fornøyd med den gode hjelpen jeg fikk av Morten. Han virket veldig kompetent.
Svært fornøyd
Psykolog: Marthe Godager Telneset SkrevetSom middelaldrende mann var terskelen stor for å prate med en psykolog. Jeg fikk en god følelse da jeg leste på hjemmesiden til Marthe, og det inntrykket stemte absolutt! Gjennom samtalene har jeg forstått hvor mye jeg undertrykker følelsene mine, og jeg har lært meg å forstå meg selv bedre og åpne meg opp mer. Dette har gjort underverket for både meg og ekteskapet mitt. Marthe er lett å snakke med, og hennes jordnære og varme vesen gjør at jeg raskt fikk tillit til henne.