Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Havblikklegene
Ikke god til å lytte
Lege: Alexander Nystedt SkrevetJoda, han er en mann med et smil om munnen og glimt i øyet, men det passer seg ikke når en sitter der med selvmordstanker.
Jeg hadde ikke prøvd å ta livet mitt, og da var det ikke alvorlig nok. Jeg har jo tydeligvis ikke lyst til å dø når jeg velger å spør om hjelp før jeg prøver å ta livet mitt, he-he.
Han er dyktig i andre ting, men når det kommer til psyken så vet han virkelig lite.
Lite flink til å lytte til pasienten.
Lege: Alexander Nystedt SkrevetHan er en travel mann. Får ikke sakt det jeg skal si før han avbryter ,og vil ha meg ut av kontoret! Lite flink til å lytte og ta pasienten på alvor ,og må spørre selv om hjelp til rekvisisjon for å få hjelp!En lege med glis om munden ,men det er ikke alltid det passer seg! Overfladisk og arrogant har jeg oppfattet han dessverre . Anbefales ikke på det sterkeste. Utrygg lege.
Han er en av de beste jeg har hatt.
Lege: Torkil Padkær Andersen SkrevetHan er en av de beste jeg har hatt, og jeg kan anbefale han til minne venner som fastlege fordi han er bra.
En lege til å stole på
Lege: Torkil Padkær Andersen SkrevetJeg får raskt time.Han er presis.
Ingen ventetid.
Han har satt seg inn i papirene mine før jeg kommer.
Hyggelig.Viser respekt og omtanke.
Lite utenomsnakk.
Henviser når det er nødvendig.
Kontorpersonalet er hyggelig og imøtekommende.
Slett
Lege: Alexander Nystedt SkrevetMed en alvorlig diagnose bør det settes av litt ekstra tid til det menneskelige og det psykiske rundt . Følte det ble overfladisk og ikke mye støtte å få.