Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Havblikklegene
Fantastisk lege
Lege: Sondre Berntsen Haugen SkrevetDet beste legen som jeg kunne få. Veldig empatisk og forståelsesfull.Lytter og diskuterer problemet og finner riktige tiltak som passer for meg.
Dyktig fastlege
Lege: Lyudmila Gibson SkrevetEr veldig fornøyd med henne. Faglig dyktig.
Hun tar meg og barna seriøst, både psykiske og fysiske plager.
Tar det man sier seriøst og gjør alt best for pasienten
Lege: Alexander Nystedt Skrevetbeste legen man kan prate med om man trenger hjelp.
han er imøtekommende og tar seg god til til at du skal forklare hva problemet er for så å hjelpe deg med akkurat det du trenger.
Uhøflig og forhåndsdømmende
Lege: Lyudmila Gibson SkrevetTil første time hadde hun allerede bestemt seg for at de faste medisinene jeg gikk på var noe jeg ikke trengte eller belegg for noe hun meddelte mens kikket kaldt inn i data skjermen. Da jeg protesterte lente hun seg tilbake i stolen med hendene foldet og jeg siterer "Er du ikke fornøyd kan du bare bytte fastlege" Det har jeg gjort men med dagens ventelister er dette fortvilende. Hun har vært avvisende og uhøflig og bare tatt bort alle diagnoser så nå for jeg ikke hjelp for noen ting lenger.
Sliter du psykisk styr unna !!
Omsorgsfull , omtenksom , dyktig
Lege: Sondre Berntsen Haugen SkrevetEr glad for å ha Sondre H.som fast lege. Lett å snakke med, viser mye interesse for pasientenes problemer og gir riktig vurdering og ærlig svar på spørsmål. Håper at han fortsetter med det.