Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vennesla legekontor
Lite engasjert. Og sa bare i mot det jeg sa. Veldig sur.
Lege: Kristian Melvik-Styles SkrevetFølte meg lite tatt på alvor. Sa bare i mot det jeg sa. Og veldig lite imøtekommende. Veldig sur, og merket fort at han ville ha meg så fort som mulig ut. Og hørte ingenting på det jeg hadde å si. At jeg hadde vondt.
Fastlege med bakkekontakt
Lege: Thomas Hartmann Jørgensen SkrevetThomas er en kunnskapsrik fastlege med en god evne til å lytte og forstå pasienten. Han er imøtekommende og virker å ta seg tid til å sette seg inn i situasjonen til pasienten.
Trygg, skaper god relasjon
Lege: Liv Inger Varsi SkrevetTil tross for listereduksjon ville Varsi fortsette oppfølging av mindreårig datter. Min datter har så stor tillit til henne, og de har så god relasjon. Varsi er en varm, dyktig og grundig lege. Tar deg på alvor!
Nedlatende
Lege: Knut Fredrik Aamdal SkrevetHan er utrolig flink til normale sykdommer, men på skjulte sykdommer er han elendig og snakker nedlatende og får deg til å føle deg som en idiot som har lastet bort tiden hans.
Trygg , kunnskapsrik og dyktig lege
Lege: Kristian Melvik-Styles SkrevetKjempe dyktig , seriøs , og flink lege . Spesielt med barn . Anbefales.
En lege som tar deg på alvor, lytter .