Vennesla legekontor

Sentrumsveien 41 4700 Vennesla

Siste vurderinger av behandlere ved Vennesla legekontor

Ett fantastisk medmenneske

Lege: Liv Inger Varsi Skrevet

Verdens beste lege, som både ser og hører pasientene sine. Alle som har henne som lege, er utrolig heldige

Meget god lege

Lege: Kristian Melvik-Styles Skrevet

flink til å følge opp og videresende til spesialister og utvidede blodprøver osv
Føler meg trygg når jeg er hos denne legen.
Blir tatt godt imot og tatt seriøst.

Beste fastlegen jeg har hatt!

Lege: Tone Aske Dale Skrevet

Tone er den desidert beste fastlegen jeg har hatt, og jeg har hatt en del som kroniker. Hun lytter, er forståelsesfull og forsøker å finne ut av ting! Jeg opplever at hun tar seg god tid til meg som pasient. I motsetning til flere fastleger jeg har vært borti, har hun også god innsikt i og forståelse for ulike aspekter ved en psykiske helse, noe jeg anser som et stort pluss.

Profesjonell, trygg og imøtekommende

Lege: Eirik Hellebø Nesset Skrevet

God i møte med pasienten. Oppleves som troverdig og profesjonell. Pasienten blir tatt på alvor. Anbefales som fastlege!

Dyktig

Lege: Kristian Melvik-Styles Skrevet

Dr. Styles er alltid flink til å følge opp med å ringe meg så fort jeg har spurt. Tar alltid på alvor det jeg skulle komme med. Nå sliter jeg med mye både psykisk og fysisk, men han ofrer 110% hver gang. Han er behagelig å snakke med, rolig og behersket. Aldri klager han fordi om jeg maser en gang for mye. Dyktig i sitt yrke. Anbefales med terningskast 12🤗😉