Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søm Legesenter
SUPER fastlege!!
Lege: Gunnhild Stephansen SkrevetHun er blid, koselig og veldig dyktig! Får meg til å slappe av og har alltid tid til å høre på det jeg har å si..
Hun forklarer ting på en enkel måte og er veldig empatisk..
Dette er den beste fastlegen jeg har hatt og kommer aldri til å bytte! Jeg kan virkelig anbefale henne på det sterkeste! :)
Kjempe fornøyd
Lege: Ingvild Ulland SkrevetLyttende. Gir beskjed hvis hun er usikker, gjetter ikke bare. Er veldig fornøyd med å ha fått henne, og kan anbefale henne til andre.
Grundighet og god kommunikasjon
Lege: Ingvild Ulland SkrevetOpplever å møte hjelpsom kommunikasjon for å forstå total helsetilstand under konsultasjoner.
Tilgjengelighet for timebestilling burde være bedre.
Fantastisk!!!
Lege: Marius Bakken SkrevetEndelig en lege som faktisk er interessert i å hjelpe deg og ikke bare få deg fortest mulig inn og ut igjen!
Finner også de beste og mer langsiktige løsninger som ikke nødvendigvis sponser apotekene.
Flott lege !
Lege: Gunnhild Stephansen SkrevetJeg har slitt i mange år meg ryggproblemer, prøvd flere leger (inkl. bedrifts helsetjenester). Dr. Stephansen har tid, lytter og møter forberedt. En lege å anbefale. I tillegg har Søm legesenter oppegående kontor, så f.eks. en blodprøve ordnes på et blunk. Ventetid ?? Endelig slipper jeg vente.....