Silvia Gomez Holst
Imøtekommende, god lytter og gjør nødvendige undersøkelser. Følger raskt opp forespørsler fra helsenorge
Silvia tar seg alltid god tid til meg, lytter og tar meg på alvor uansett hva det skulle gjelde. Føler meg alltid sett og tatt på alvor. Veldig effektiv er hun også!
Føler ofte at hun har for liten tid til meg. Når jeg kommer med symptomer så bruker hun ikke tid på å undersøke meg. Ber jeg om henvisninger blir jeg ikke henvist og når jeg ber om medisiner får jeg heller ikke det. Opplever henne som en ukompetent lege.
Jeg synes legen fremstår som usikker. Føler hun alltid har dårlig tid. Ikke spesielt grundig. Jeg føler meg ikke sett av denne legen. Man må mase om henvisninger. Virker som hun er mere redd for å henvise for mye framfor hva som er det beste for pasienten. Føler hun setter økonomi foran pasientens behov. Jeg er ikke trygg på hennes kompetanse. Hun virker lite interessert i å finne ut hva mine plager kan skyldes.
Mine varmeste anbefalinger. Silvia er imøtekommende og lun, setter seg godt inn i situasjonen. Hun er en god lytter og jeg føler meg alltid tatt på alvor. Hun nøler ikke med å videresende til spesialist ved behov.