Camilla Henning
Om klinikken
Jeg tilbyr psykologtjenester med terapi, behandling og veiledning til voksne, ungdom, barn og foreldre/familier. Med kompetanse og erfaring innen angstlidelser, depresjon, stress, skolevegring og livskriser ønsker jeg å skape et trygt rom hvor vi sammen kan jobbe mot en bedre hverdag. Jeg vet hvor vanskelig det kan være å be om hjelp når livet føles overveldende – men du trenger ikke gå gjennom det alene.
Jeg er utdannet klinisk psykolog fra Universitetet i København med fordypning i voksenfeltet og har gjennom flere år har jeg jobbet hos Montgomery og med psykisk helsevern for barn og unge ved BUP Østensjø. Jeg er sertifisert i foreldreveiledningsprogrammet trygghetssirkelen (COS-P) og i mindfulness, Jeg samarbeider også med Norsk senter for idrett og psykisk helse (NSIPH) og er medlem av Norsk psykologforening.
Hvis du kjenner at tiden er inne for en endring, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Jeg har kort ventetid, og du trenger ingen henvisning fra lege. Jeg ser frem til å bidra til din utvikling og trivsel!