Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bystranda legesenter
Fantastisk lege
Lege: Anders Kind SkrevetAnders er en fantastisk god lege som tar seg god tid og man føler man blir tatt på alvor. Jeg får alltid følelsen av at han er oppriktig interessert og at han vil hjelpe. Kjempedyktig med gravide og barn.
Trygg, direkte, og kunnskapsrik
Lege: Holgeir Skjeie SkrevetHolgeir går rett på sak, men det på en bra måte. Han er ærlig med deg, snill, gir god oppfølging og behandling, merket det spesielt da jeg gikk gravid. veldig glad jeg fikk han som min fastlege!
Snill og imøtekommende lege
Lege: Bernt Magdy Salib SkrevetHadde mitt første besøk hos denne legen nylig, og jeg er veldig fornøyd med måten jeg ble møtt på. Han tok meg seriøst og han tok seg god tid til meg, følte meg komfortabel og trygg.
Godt fornøyd
Lege: Per-Christian Sandaa Vaage SkrevetEr godt fornøyd med oppfølging og råd fra Vaage. Viser empati, faglig innsikt i min situasjon, samtidig som han viser faglig integritet og stiller gode kritiske spørsmål.
Arrogant og manglende handlingskompetanse
Lege: Anders Kind SkrevetManglende forståelse og ydmykhet har gått igjen i alle konsultasjonene.
Til tider mer opptatt av å se på klokken og få pasienten ut av kontoret enn å faktisk gjøre jobben han er satt til å gjøre.
Nemlig å bistå pasienten.
Inntrykk at han er mer opptatt av statusen han har som lege, enn faktisk å yte hjelpen han har som oppgave å yte som lege.
Totalinntrykket er arrogant og uempatisk med mangelfull oppfølging.
Anbefaler ikke denne legen om ikke det er enkle problemstillinger som ikke krever oppfølgning.