Bystranda legesenter

Østre Strandagate 76 A 4608 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Bystranda legesenter

Beste legen jeg har hatt

Lege: Gunn Hege Durhuus Skrevet

En god, lyttende lege som tar deg på alvor. Alltid hyggelig å komme på time til henne. Føler meg godt ivaretatt. Slipper å vente lenge på time om jeg har behov for et raskt besøk. Stor forskjell på sekretærene. Enkelte virker som de ikke har tid til å være på jobb. Det har i det siste vært lange køer på laboratoriet, men de er mer opptatt av å hente seg kaffe virker det som.

Tar deg på alvor

Lege: Anders Kind Skrevet

Byttet til Anders som fastlege som nyinnflytter i byen. Valgte han utelukkende på grunn av de gode tilbakemeldingene på denne siden og ble virkelig ikke skuffet. Han tok meg på alvor fra første stund og jeg følte at han var oppriktig interessert i å hjelpe. Han er spesielt god på dette med psykisk helse og klarer å snu humøret med en salig blanding av humor og alvor. Eneste minuset er lange ventetider for å få time, jeg er vant med legesenter der man får time på dagen.

Uproffesionell

Lege: Gunn Hege Durhuus Skrevet

Dette er legen jeg har fått minst hjelp og oppfølging av. Hun bryr seg ikke om pasienten. Sendte ikke svar fra RH blodprøve og jeg måtte selv ta kontakt for å finne ut at jeg måtte egentlig ta en sprøyte i sykehus pga resultatene av blodprøve. Hun leser seg ikke opp på journalen før du kommer inn. Hun svarer ikke på spørsmål og er altfor travel.
Veldig missfornøyd med henne. Anbefaler ikke.

Uengasjert

Lege: Per-Christian Sandaa Vaage Skrevet

Jeg synes Per-Christian Sandaa Vaage ikke tar mine problemer alvorlig, og bagatelliserer problemene mine.

Den desidert beste legen jeg noen gang har hatt!

Lege: Anders Kind Skrevet

FOR en lege! Har aldri blitt så ivaretatt av noen andre leger. Kan virkelig anbefales. Tar pasienten på alvor og får med seg hver minste lille detalj. Helt enestående lege.