Psykolog Christian Frøysaa

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer451 17 458451 17 4 ...
Meltzers gate 9 0257 Oslo

Siste vurderinger av Psykolog Christian Frøysaa

Beste psykologen jeg har hatt

Psykolog: Christian Frøysaa Skrevet

Jeg gikk til Christian i et år da jeg befant meg i en krevende livssituasjon, med store utfordringer både på jobb og i forholdet mitt.

Christian opplevdes som en varm og empatisk psykolog som fikk meg til å føle meg sett og forstått. Han har en unik evne til å stille kritiske spørsmål som har fått meg til å se ting fra nye perspektiver. Dette har vært avgjørende for å endre tanke- og atferdsmønstre som tidligere hindret meg i å håndtere livets utfordringer på en konstruktiv måte.

Christian har vært en profesjonell og reflektert terapeut som skapte et trygt rom for meg, hvor jeg kunne utforske mine tanker og følelser på en åpen og ærlig måte.

Jeg har fått mye ut av tiden med ham, både i form av innsikt og konkrete verktøy for å håndtere utfordringer jeg står ovenfor i hverdagen.

Kan anbefales!

Psykolog: Christian Frøysaa Skrevet

Jeg gikk til samtale hos Christian i ett års tid, for å bearbeide vanskelige hendelser i livet mitt. Jeg opplevde meg sett og ivaretatt, og følte raskt at det var en trygg og god atmosfære i behandlingsrommet. Christian er meget profesjonell og kunnskapsrik, samtidig som han klarer å formidle at han er tilstede i samtalen. Han benyttet seg av ulike samtale teknikker, samt hypnose ved en anledning. Dette føltes trygt, og jeg hadde stor nytte av det. Samtalene ble i stor grad basert på hva jeg hadde på hjertet når jeg kom til time. Christian viser empati og forståelse, samtidig som han er profesjonell og kommer med råd og konkrete tilbakemeldinger på det som blir fortalt.

God psykolog

Psykolog: Christian Frøysaa Skrevet

Han er god til å lytte og veldig profesjonell. Har mye empati men utforsker også og utfordrer man til å se på ting annerledes en man har gjort før.

En effektivt psykolog med en god verktøykasse.

Psykolog: Christian Frøysaa Skrevet

Som en voksen mann fra en helt annen bakgrunn med språkvansker som bodde i Norge, må jeg si at jeg anbefaler Christian på det sterkeste.

Han har en utrolig styrke i å se problemet når man er helt frustrert og komme med brukbare metoder som hjelper med å holde kontroll over situasjonen og løse problemet så fort som mulig.

Christian er en psykolog som man kan stole på og prate med i ulike perioder av livet der man sliter mest.

Trygg, veiledende og rolig

Psykolog: Christian Frøysaa Skrevet

Christian er helt fantastisk. Han har støttet og veiledet meg siden 2019 og har stor utbytte av min tid sammen med han. Vår profesjonell relasjon er til stor støtte for meg og fortsetter i den retningen. Forutsetningen er at jeg er fullstendig ærlig i våre samtalene slik at han får brukt sin bred kunnskap til å hjelpe meg å sortere tankene, ta viktige valg og får meg til å innse ting jeg aldri satt pris ved meg selv. Jeg vil fortsette å benytte meg av hans tilstedeværelse i vanskelig tid.