Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Dronningensgate Legesenter
Sympatisk og kunnskapsrik.
Lege: Martin Ve-Tufteland SkrevetFikk Martin Ve-Tufteland som ny lege etter han tok over for Odd Geir Nygaard som jeg hadde hatt hele livet. Var veldig skeptisk siden han er så ung, men jeg er veldig fornøyd så langt. Han er sympatisk og tar seg god tid og virker som at han ønsker å finne årsaken til hva man feiler. Han virker som en lege som ser at man kan fikse mye på andre måter enn bare å slenge noen piller etter pasientene. Har fått mange gode råd som har gitt resultater. Han er også veldig flink med barn.
Kunnskapsrik og dyktig lege
Lege: Øistein Andre Wirak SkrevetDr. Wirak er en hyggelig lege som er lett å snakke med. Har hatt ham som fastlege i noen år nå og opplever ham som rolig, betryggende og kunnskapsrik samt at han tar meg og det jeg sier på alvor når det først er noe.
Det har aldri vært noe problem å ordne time på kort varsel ved akutte plager og han er flink til å henvise til spesialist når nødvendig.
Kommunikasjon er enkelt og har aldri opplevd det som vanskelig eller tidskrevende å ta kontakt med legen og legekontoret over telefon eller via Helsenorge.
Styr unna denne legen
Lege: Jonas Lüthje Munthe SkrevetIkke tillitskapende fastlege. Har sine egne oppfatninger og lytter ikke til pasienten. Heldigvis har jeg fått ny fastlege nå på annet kontor
Mangler erfaring
Lege: Martin Ve-Tufteland SkrevetHyggelig, men oppleves å mangle kunnskap og erfaring om sykdommer en lege burde ha kjennskap til. Følger ikke opp behandling.
Kunnskapsrik lege
Lege: Øistein Andre Wirak SkrevetMeget fornøyd med fastlegen min, som jeg nå har brukt i flere år. Synes å ha god kunnskap om det meste. Kan trygt anbefales!