Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandnes Legekontor
Erfaren dog har lite tid og kan miste litt rød tråd
Lege: Farkad Mahmoud Abdal-Razzak SkrevetKjempeerfaren lege, men opplever dessverre at han ikke har tid til mer inngående ting/når en vil ha svar på ting mer i dybden når det virkelig gjelder, hvor en selv må ta opp ting. Forståelig nok har fastleger lite tid og mye arbeidspress.
Tar ikke pasientene seriøs
Lege: Farkad Mahmoud Abdal-Razzak SkrevetJeg har mistet all respekten for den legen han skriver bare masse medisiner og gir blanke i ditt problem, han er sikkert en bra person men han endrer mening plutselig. bestilt time hos han da han sa at han ikje gadd å høre på ka eg har og si... byttet fast lege ville ikke anbefalt han til noen.
Rask men glemmer
Lege: Farkad Mahmoud Abdal-Razzak SkrevetHatt legen i 15år jeg har fått mye god hjelp, men nå har det stoppet opp.
Jeg har mye smerter og angst opplever at legen ikke hjelper meg her.
Går på vanedannende medisiner og jeg har alltid håpet på at jeg skulle komme av dem, men hjelpen kom liksom aldri, noe er prøvd men alt for lite.
Mye kan bli glemt og, medisiner etc.
Gått med føflekker som skulle vært borte men skjer ingenting.
Legen har og fjernet funksjonen "dialog" med pasient hos meg.
Ikke bruker de det elektroniske systemet heller, her må du ringe inn for medisiner og timer.
Legen her er flink men må ta seg bedre tid til pasientene.
Ventetid varierer noen ganger er han helt presis, andre ganger opp til 30min sen.
Det jeg mener er det viktigste her er medisiner, vist legen er på ferie og man trenger viktige medisiner så kan du ikke få dette av vikar!
Tar deg på alvor
Lege: Farkad Mahmoud Abdal-Razzak SkrevetFarkad er en meget god fastlege som tar problemene du har på alvor. Man føler seg hørt hos ham, og han er god til å henvise videre hvis nødvendig.
Veldig flink lege!
Lege: Farkad Mahmoud Abdal-Razzak SkrevetDr Abdalrazzak er en veldig klok og dyktig lege. Han er flink til å alltid prioritere pasientene sine og gjør en veldig god jobb