Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lørenskog Legesenter
Omsorgsfull og hjelpsom
Lege: Synnøve Lie Kvisler SkrevetJeg kunne ikke bedt om en bedre fastlege. Kvisler er svært omsorgsfull, hjelpsom, reflektert og løsningsorientert.
Er takknemlig for å ha hun som fastlege!
Trygg og imøtekommende
Lege: Synnøve Lie Kvisler SkrevetAlltid blid og imøtekommende. Tar meg på alvor og jeg føler meg godt ivaretatt uansett hvilken problemstilling jeg har med meg.
En lege som bryr seg om pasienten sin
Lege: Safwan Rashid SkrevetJeg som pårørende ble positiv overrasket over hvor forståelsesfull denne fastlegen er. Han bryr seg!
Hold unna
Lege: Bojan Popovic SkrevetLite imøtekommende lege som vil bare bli ferdig med pasient så snart som mulig. Aldri hadde så lite forståelsesfull lege før.
helt super fastlege!
Lege: Bojan Popovic SkrevetDr. Popovic er uten tvil den beste fastlegen jeg har hatt. Han har alltid tid, han følger opp, ringer når han skal og er grundig i sine undersøkelser. Når jeg skal henvises videre tar han seg tid til å undersøke hvor jeg best kan få hjelpen jeg trenger og han følger opp i ettertid.
Han ser alltid på helheten i den medisinske situasjonen, han viser omsorg og forståelse, også for den psykiske helsen. Han leter etter sammenheng og oppfølgingen er svært god. Han spør alltid om min mening og mine tanker rundt den medisinske situasjonen og er lydhør for dette.