Lørenskog Legesenter

Haneborgveien 103 1463 Fjellhamar

Siste vurderinger av behandlere ved Lørenskog Legesenter

Trygg og kunnskaps rik

Lege: Bojan Popovic Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med Dr.Bojan på alle måter.Og er veldig glad for og få han som min fastlege.Tar seg alltid god tid og lytter og finner de beste behandlinger.

Inge ting å klage på, helt ok

Lege: Bojan Popovic Skrevet

Har hatt ham som fastlege fra han startet opp. Ikke mange fastleger er indremedisiner. For min del gjør han en god jobb. Husk, bli kjent med han. Nå er jeg utadvendt så for meg ingen problemer.

En god støttespiller

Lege: Synnøve Lie Kvisler Skrevet

Hjalp virkelig å ha henne som fastlege under oppveksten. Hun var fastlegen min i ca.8-9 år. Synd at jeg måtte bytte pga flytting. Hun er snill, omtenksom, og passer på å følge deg opp godt. Hun er flink til å høre på pasientene sine og er veldig lett å kommunisere med. Hun vet hvor viktig mental helse er og fikk meg alltid til å føle meg velkommen.
Anbefales virkelig! Takker for god hjelp!

En alle tiders fastlege

Lege: Mohammad Omar Pervez Skrevet

Omar har vært super som fastlege. Tillitsfull, pliktoppfyllende, hyggelig, tilgjengelig og flink. Spesielt de to siste superlativene har vært viktige for meg da det er enkelt å komme i kontakt over Pasientsky, samt at jeg har vært 100 % trygg på at Omar kan faget. Jeg må dessverre bytte fastlege nå ettersom vi har flyttet - vurderte lenge å beholde Omar og heller pendle til han ved behov.

FANTASTISK LEGE BESTE AV BESTE

Lege: Mohammad Omar Pervez Skrevet

En ting å si beste av beste legen Mohammad O. Parvez

Rett på sak. Svarer på henvendelser
Veldig raskt ++++