Madlakrossen Legesenter

Madlamarkveien 2 4041 Hafrsfjord

Siste vurderinger av behandlere ved Madlakrossen Legesenter

lite kontakt med pasienten, uhyggelig oppførsel

Lege: Mario Jorge Rodrigues Pereira Skrevet

Fikk time via Helse responsen der jeg skrev og beskrev plagene mine om iryggen og magen..
Ventet på timen over 3 kvarter i overtid og undersøkelsen tok bare 5 min ved å undersøkte kun magen. Men det var mest smerte i ryggen som han nektet å høre og undersøke, begrunnet med kolsultasjonstiden var ute.
Betalt 287 kr inkludert bloprøver.

Sysnes det var uetisk og og dårlig behandlig. har nå samme plagene som jeg ikke fikk svar på.

Ikke noe utenomsnakk

Lege: Vedad Drace Skrevet

Vedad er en flink allmennlege som alltid har enten vært spot-on med diagnosen eller kvikk til å henvise hvis noe har krevet videre utredning. Svært fornøyd.

"Super-Mario"

Lege: Mario Jorge Rodrigues Pereira Skrevet

Hyggelig liten kar som alltid har det travelt. Vil gjerne presse gjennom flest mulig pasienter på kortest mulig tid. Likevel ligger han ofte langt bak skjema. En time på venterommet er ikke uvanlig. Skal man ringe og bestille time, må man beregne god tid. Man må ofte høre på tidenes mest plagsomme ventemusikk, i 15 min før man kommer gjennom.

Rask og effektiv

Lege: Vedad Drace Skrevet

Det er kort ventetid. Han lytter til det jeg har å si. Han gir de riktige medikamentene. Høflig og grei.

dårligste legen jeg har noen gang truffet..

Lege: Vedad Drace Skrevet

jeg har snart vært sykemeldt i ett år.
jeg kom i dag 30.06.15 for å fornye min sykemeldig.
min fastlege har ferie så det var ikke opp til meg hvilken lege jeg fikk time hos.
en god lege skal ikke stresse pasientene sine som allerede har det veldig tøft vær dag pga sykdommen min som er cis, første stadiet til ms.

Vedad Drace tror forde noen ser friske ut så må de jo klare å gå på jobb. han forstod ikke min situasjon i det hele tatt, å valgte heller å lage mye stress for meg.