Mario Jorge Rodrigues Pereira

Allmennmedisin

Autorisasjon (1994)

Venteliste

Låst – ingen venteliste

Madlakrossen Legesenter Telefonnummer51 59 95 5051 59 95 ...
Madlamarkveien 2 4041 Hafrsfjord
Mario Jorge Rodrigues Pereira er en av 133 fastleger i Stavanger

Siste vurderinger av Mario Jorge Rodrigues Pereira

Trygg og kompetent lege med god kunnskap

Min favoritt lege som jeg har hatt i 15-16år! Hører deg, stiller deg spørsmål tilbake, svarer godt, undersøker skikkelig, henviser videre, hadde det ikke vært for Mario hadde jeg ikke blitt henvist videre hit og dit, finner som regel diagnose og medisiner som hjelper, kan han ikke stille diagnose, henviser han videre! Han kan også finne på å korrespondere med legekolleger for å gi riktig behandling.
Litt treig på å få ut medisiner (0-15min) og de er på apotek, men det skyldes nok hans system. Kjempe fornøyd med Mario, håper han tar ut pensjon om lang tid!

Ikke en seriøs lege.

For din egen helses skyld. Ikke gå til denne mannen. Han tar ikke pasienten seriøst, tar seg ikke tid til å lytte, kommer med nedverdige kommentarer som får deg til å føle deg dum og liten for å være bekymret for din egen helse

Dyktig og kunnskapsrik

Jeg ønsker å gi min største takk og anbefaling til min fastlege, Dr. Mario Pereira. Gjennom årene har jeg hatt gleden av å ha en lege som virkelig setter pasientene sine først, og Dr. Mario Pereira er intet unntak. Fra første stund har han alltid vært profesjonell, empatisk og svært grundig i sin tilnærming.

Dr. Mario Pereira tar seg alltid tid til å lytte til mine bekymringer og spørsmål, og gir alltid en følelse av trygghet og tillit. Uansett hvor travelt det kan være, har jeg aldri følt meg hastet gjennom en konsultasjon. Han forklarer alltid ting på en måte som er lett å forstå, og gir klare råd og anbefalinger. Det er tydelig at Dr. Mario Pereira virkelig bryr seg om sine pasienters helse og velvære.

Jeg setter også stor pris på det effektive teamet som støtter Dr.Mario Pereira. Alle på legekontoret er alltid vennlige og hjelpsomme, og jeg føler meg alltid godt ivaretatt fra det øyeblikket jeg går inn døren.

Jeg er utrolig takknemlig for den omsorgen jeg har fått, og kan på det varmeste anbefale Dr. Mario Pereira til alle som søker en dyktig, omsorgsfull og pålitelig fastlege.

Nedlatende

Byttet fastlege etter andre sesjon.
Fremstår som nedlatende og defensiv når han får spørsmål. Empati finnes ikke.

Verste legetimen

Etter å vente i nesten 30 min på han fikk jeg bare 5 min inne med han for å snakke om problemene mine. Hele den tiden hørte han uke på meg i det hele tatt sa sin mening «du er ung og må ta vare på deg selv». Jeg forlot legekontoret med null informasjon om hva jeg skal gjøre videre med det jeg kom med og 300kr fattigere.