Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Madlakrossen Legesenter
Vekslende
Lege: Mario Jorge Rodrigues Pereira SkrevetHar tidligere vært veldig fornøyd og opplevd meg trygg i møte med Pereira. I de siste tre år har jeg hatt gjentatte plager over tid, og har ikke opplevd å bli tatt på alvor eller å bli trodd. Opplever legen som travel, stresset og irritabel, har etter vært gitt opp og heller gått til privathelsetjeneste og det er blitt tatt andre tester og fått andre svar.
Svært gammeldags kvinnesyn
Lege: Vedad Drace SkrevetJeg kan ikke se at Dr. vedad har noen tilleggsutdannelse i psykologi, men han har allikevel sterke personlige meninger om emner som sorg og mental helse. Å få en henvisning til kyndig hjelp etter nært dødsfall i familien samt andre traumatiske hendelser, tok svært langt tid og han avskrev først mine sorg reaksjoner som typisk hysteri av kvinne i 40 årene som har behov for noe mer meningsfylt å gjøre ! Han viste et svært utdatert kvinnesyn som ikke er forenelig med norsk moderne tankegang. Det kan være han er en kyndig lege, men styr unna om du skulle ha antydning til sorg, depresjon eller bare føler deg mentalt utafor. Har han først satt deg i bås, skifter han ikke mening. Jeg har byttet lege !
Dyktig og effektiv
Lege: Vedad Drace SkrevetHar brukt Vedad noen år nå, og er meget fornøyd, direkte, konkret og god å forholde seg til.
Helt ok lege
Lege: Mario Jorge Rodrigues Pereira SkrevetGrei lege som lytter til sine pasienter. Som oftest blid og hyggelig.
Virker av og til noe faglig usikker. Lite hjelp å få. Føler at jeg selv må komme med behandlings forslag.
Alltid veldig forsinket, og til tider litt stressa.
En lege om sørger for at du ikke trenger å vente lenge på konsultasjon
Lege: Vedad Drace SkrevetHan jobber raskt, uten at det nødvedigvis går ut over kvaliteten. Godt fornøyd.