Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Krossen Legekontor AS
Enestående
Lege: Øystein Jektnes Balle SkrevetKan bare være enig med de andre. Han er veldig omtenksom. Imøtekommende og forståelsesfull. Føler at han bryr seg, og har tid til deg.
Absolutt den beste fastlege familien har hatt
Lege: Håvar Skoland SkrevetDu blir sett, hørt og tatt på alvor. God og effektiv, tar seg tid til å gå grundig i gjennom historie og symptomer. Varm og åpen. Følger opp og en får en følelse av at han bryr seg, ikke at en er til besvær.
Dyktig og Professionell
Lege: Håvar Skoland SkrevetJeg er kjempefornøyd med mitt valg av lege! Det er lett å bestille time, all av personalet på kontoret er hyggelige og imøtekommende. Legen er dyktig og alltid har nok tid for å høre på hva som plager deg. Hadde ryggplager siste 5 år uten at det ble sjekket ordentlig. For første gang fikk jeg hjelp, videre henvisning og fant endelig ut hva som feiler meg.
Anbefales!
Fantastisk
Lege: Øystein Jektnes Balle SkrevetDette er den beste legen jeg har vært hos. Han er en flink lytter, grundig, omgjengelig. Kan ikke få rost ham nok 😄
Den beste legen...etter jeg skiftet fastlege
Lege: Øystein Jektnes Balle SkrevetEr den beste legen som jeg har hatt etter jeg har skiftet fastlege, og er veldig nøytral, og direkte, og er pålitelige.