Lawend Mohamad

Autorisasjon (2019)

Venteliste

34 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Krossen Legekontor AS Telefonnummer51 78 95 9551 78 95 ...
Kleppelundsveien 15 4352 Kleppe
Lawend Mohamad er en av 22 fastleger i Klepp

Siste vurderinger av Lawend Mohamad

Dårlig på psykisk helse!

Opplever denne legen som sløv, følger ikke opp pasientene sine. Kommer aldri noen vei uansett hva vi er inne hos han for.
Og opplever at hans holdning til meg snudde rimelig kjapt etter det ble snakket om psykisk helse… så ikke rett lege dersom du sliter litt med psyken!

Han brukes utrolig lite tid på timen også..

Svært dyktig fastlege

Har fått veldig god hjelp. Han er god på kommunikasjon og til å se pasienten. Han er tydelig og direkte, det liker jeg. Han er presis, jeg kommer ofte inn til time før tiden. Han følger opp ting fra forrige time. Han er veldig lett å komme i kontakt med. Svarer raskt om man har viktige spørsmål og skriver til han på Helse-Norge.

God kommunikasjon og en dyktig lege

En vennlig lege som er villig til å lytte til pasienten, undersøker grundig, er effektiv og ikke bagatelliserer smerten jeg lider av. Kommunikasjonen er også veldig god og komfortabel under konsultasjonen, også med barna. Veldig fornøyd!

Profesjonell og kunnskapsrik

Meget kunnskapsrik og profesjonell mann. En føler seg ivaretatt og at han tror på det man forteller om sin egen tilstand. Rett på sak, fokusert og stiller relevante spørsmål. Her løses ting på en positiv og effektiv måte

Trygg og empatisk

Hører på deg som pasient og forklarer ting på en veldig lett og forståelig måte!
Tar meg seriøst og bruker tid til å lytte.