Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storhaug Legesenter DA
Flink lege!
Lege: Harald Bjørnestad SkrevetSyns Dr. Bjørnestad er kjempe flink!. Han ser meg og hører på meg. Han kommer alltid med gode forklaringer og argumenter, og spør alltid meg hva jeg syns, og sammen kommer vi frem til en løsning.
Ok legesenter
Lege: Marit Gullaksen Rønning SkrevetStorhaug Legesenter er veldig bra - som helhet. De er imøtekommende, alltid blide og en lett tone.
Dessverre kan jeg ikke si det samme om Marit Gullaksen Rønning. Virker på meg som at hun tror hun beroliger pasienten når hun bagatelliserer symptomer. Hun liker også godt å fortelle om seg og sitt, og det er litt dumt, siden det jo ikke er lange tiden en får. Jeg brukte henne i mange år, men mistet tilslutt både tillitt og respekt.
Synd, fordi legesenteret som helhet er fantastisk!
Jente
Lege: Marit Gullaksen Rønning SkrevetTjaaa.... Ja hun har humor men er jo ikke det jeg trenger .
Trenger hjelp og det virker som hun tar lett på ting og tuller det bort.føler hun også bagatellisere problemet selv om jeg har papirer fra sykehuset . Sikkert flink for mangen men for meg blir jeg ikke møtt med mine problemer :(
Har ekstreme smerter i magen pga crohns og er utrolig slitsomt gå på jobb .
Gruer meg til å våkne hver morgen
God service både hos legesekretær og lege
Lege: Marit Gullaksen Rønning SkrevetDette legekontoret har utrolig høy servicegrad. De svarer på telefonen raskere enn noe annet legekontor jeg har vært innom. Marit Rønning er dessuten en utrolig dyktig lege med god dømmekraft som kjenner deg igjen når du kommer. Hver gang jeg har vært der har hun vært forberedt og husket (eller lest seg opp) på historikk slik at jeg slipper å starte forfra. Hun har bistått i alle små og litt større utfordringer jeg har hatt og bistått både med behandling og trøst, men også utfordret meg når jeg har hatt behov for det. En veldig god og menneskelig lege. Det samme kan jeg også si om legesekretærene.
Utrolig kjekk og dyktig lege
Lege: Marit Gullaksen Rønning SkrevetHar hatt henne som fastlege i nærmere 20 år.
Hun tar pasienten på alvor, er kvass i håvet og har herlig humor.
Jeg er svært fornøyd og anbefaler henne varmt til alle kjente.