Kenan Tanovic
Mann
Dr. Tanovic er en helt utrolig behandler. Han ser hele mennesket, tar meg alltid på alvor, og forklarer ting på en måte som faktisk gir mening. Jeg har aldri følt meg så trygg og ivaretatt hos noen i helsevesenet før. Han gir alt og det merkes. Jeg føler meg heldig som har fått ha ham som behandler.
Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med legen min, Kenan Tanovic. Han er en helt spesiell kombinasjon av faglig dyktighet, kjempe engasjement for pasientene sine. Hver gang jeg har hatt behov for hjelp, har han tatt seg tid til å lytte grundig, stille de riktige spørsmålene og forklare på en måte som er lett å forstå. Man føler seg sett og tatt på alvor – noe som jeg har savnet som en dame på 64år.
Kenan er alltid grundig i sine vurderinger og følger opp på en trygg og profesjonell måte. Han virker genuint opptatt av å finne de beste løsningene. For meg har dette vært svært avgjørende, det har gitt meg både trygghet og motivasjon.
Alt i alt er Dr.Kenan Tanovic en eksepsjonell fastlege, og jeg føler meg veldig heldig som har ham. Jeg anbefaler ham på det varmeste til alle som er ute etter en kompetent, tillitsvekkende og empatisk lege.
Jeg har vært pasient hos Dr.Tanovic og kunne ikke vært mer fornøyd. Han er faglig dyktig, lyttende og tar seg alltid tid til å forstå hva som er problemet. Uansett om det gjelder små eller større ting. Jeg føler meg alltid tatt på alvor, og det gir en enorm trygghet.
Det er sjelden ventetid, og kommunikasjonen både via telefon og helsenorge.no fungerer effektivt. Jeg setter også stor pris på at legen følger opp prøvesvar og behandlinger nøye, og tar initiativ til videre utredning når det trengs.
Kort sagt: Tanovic som virkelig bryr seg om pasientene sine, og som jeg anbefaler på det varmeste!
Jeg er så takknemlig for å ha en så fantastisk fastlege! Han lytter alltid nøye til det jeg har å si, tar seg god tid og tar meg på alvor. Jeg føler meg virkelig sett og hørt i møte med han, og det gir meg en stor trygghet å vite at jeg er i så gode hender. Anbefaler han på det sterkeste!