Løken Legekontor DA

Hølandsveien 2008 1960 Løken

Siste vurderinger av behandlere ved Løken Legekontor DA

Trygg og god

Lege: Usha Jhoty-Borge Skrevet

Hun lytter aktivt på deg, og det virker som hun genuint ønsker å hjelpe deg.
Jeg har bare gode ord å si om denne legen.

Respektfull,vennlig og empatisk.

Lege: Joicy Selina Rajakumar Skrevet

Blir alltid møtt med et smil og et varmt blikk. Hun lytter og får meg til å føle meg trygg. Opplever henne som trygg i rollen og at hun har nødvendig kompetanse i forhold til mine behov. Hun henviser raskt dersom hun er i tvil. Serviceminded!

Konstruktiv kritikk omhandler ofte lang ventetid til tross for avtale om tid. Når det er sagt forstår jeg dog at det kan inntre akutte situasjoner.

Empatisk, snill, lyttende og høflig

Lege: Joicy Selina Rajakumar Skrevet

Jeg føler meg alltid ivaretatt hos Joicy. Hun lytter godt, tar meg på alvor og er løsningsorientert. En dyktig og empatisk lege

Kunnskapsrik, empatisk og løsningsorientert

Lege: Joicy Selina Rajakumar Skrevet

Fantastisk lege som virkelig brenner for yrket sitt. Hun stiller alltid opp uansett hvor mye hun har å gjøre (og det er mye opplever jeg!). Jeg kan ofte bli frustrert over lang ventetid når jeg har time (spesielt når jeg må tilbake på jobb). Grunnen til det tror jeg er at hun alltid tar alle pasienter seriøst og tar seg tid til å lytte og finne løsninger. Derfor må hun få skryt for det også. Jeg får jo den samme tiden når det er min tur og setter enormt stor pris på det. Joicy har hjulpet meg så mye etter jeg fikk uventede helseproblemer for nesten 1,5 år siden og vet ikke hva jeg hadde gjort uten henne. Så har hun i tillegg tilbudt å hjelpe meg med familiemedlemmer som er syke. Håper hun aldri slutter som lege. Til slutt vil jeg nevne at i tillegg til å være en ekstremt dyktig lege så har hun en flott personlighet. Joicy virker som en herlig person med masse humor og glede.

Trygg, rask og lite forsinkelse

Lege: Joicy Selina Rajakumar Skrevet

Føler meg veldig trygg hos Joicy. Grundige undersøkelser og følger opp bra. Henviser raskt til spesialister hvis behov.
Kan virkelig anbefales.