Løken Legekontor DA

Hølandsveien 2008 1960 Løken

Siste vurderinger av behandlere ved Løken Legekontor DA

Veldig bra

Lege: Joicy Selina Rajakumar Skrevet

Jeg føler at hun tar seg god tid til å lytte til mine problemer. Hun er dyktig og grundig så jeg føler meg trygg på henne. Kan anbefale henne som fastlege.

Fornøyd

Lege: Joicy Selina Rajakumar Skrevet

Føler meg sett og hørt. Har vært en god støtte i en vanskelig situasjon.
Har også vært der med sønnen min, og føler at hun tok kontakt med Ahus når det var ting hun ikke visste nok om selv.

En lege som ser meg!

Lege: Joicy Selina Rajakumar Skrevet

Har akkurat byttet til ny fastlege og Joicy var et veldig godt bytte! Behagelig, meget kunnskapsrik og nøye, lyttet på hva jeg hadde å melde. I sum en fantastisk lege😃👍

Tar pasienten på alvår !

Lege: Premkumar Kugapirasath Skrevet

Meget grundig lege som møter deg som et
medmenneske , han er høflig og flink til å forklare
deg om sykdommen , flink til å følge deg opp.

Holder ikke mål

Lege: Joicy Selina Rajakumar Skrevet

Joicy virker hyggelig første gangen du møter henne, noe hun helt sikkert er privat, men etterhvert merker man at hun er meget uerfaren og vimsete. Hun kommuniserer dårlig og gir feil informasjon.

Et eksempel på dette er da sønnen min på ett år var dårlig og vi måtte ta blodprøve. Da fikk vi beskjed av Joicy at vi kunne komme tilbake til kontoret på et annet tidspunkt for å ta prøven. Når vi da kom tilbake fikk vi beskjed fra en mindre snill dame i resepsjonen/laboratoriet, at denne type prøver tar de absolutt ikke på dette legekontoret, det må vi til Ahus for å gjøre. Det at Joicy ikke visste dette, eller informerte oss om dette, gjør meg litt bekymret.

To forskjellige forsikringsselskaper har forsøkt å sende post til henne minst fire ganger uten å få noen respons. Enten er det vanskelig for et legekontor med 5 faste leger å fordele posten de mottar korrekt, eller så er informasjonen vi mottar om postadresse og kontaktinfo helt feil. Uansett er det ekstremt uprofesjonelt.

Jeg er meget misfornøyd og gleder meg til å flytte og bytte fastlege.

Jeg kan også nevne at de ansatte i resepsjonen virker irriterte og sure hver gang vi ringer de. De er ikke imøtekommende i det hele tatt.