Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Norheim legesenter DA
Dyktig og kunnskapsrik lege
Lege: Matthias Christoph Fritzsche SkrevetMatthias er en fantastisk fastlege som virkelig ser pasienten, tar seg tid og bryr seg, svært omsorgsfull. Blir alltid tatt på alvor og ivaretatt. Utrolig takknemlig for han!
Meget flink
Lege: Alireza Rahmati SkrevetImøtekommende, lytter på deg, gjør undersøkelser, beste fastlege jeg har hatt. Sender deg videre til spesialist dersom han ikke er sikker på diagonosen.
Trygg og lyttende
Lege: Matthias Christoph Fritzsche SkrevetVeldig fornøyd med matthias! Han tar alt av smått og stort på alvor. Han lytter og kommer med gode råd. Han ser deg og dine behov og tilrettelegger. Kommer ikke til å bytte lege!
Lite lyttende
Lege: Alireza Rahmati SkrevetSitter med ryggen til og ser kun på pc skjermen. Viser veldig liten forståelse for hva jeg sier og jeg får inntrykket av at han skal «heve seg over meg» fordi han er legen! Jeg har desverre han til min fastlege men skal aldri mer til han etter 3 ganger med samme opplevelse av han. Bruker også hersketeknikker som «hør her lille venn». Styr unna! Damene i laboratoriet og i skranken er veldig greie.
Omsorgsfull og dyktig
Lege: Matthias Christoph Fritzsche SkrevetEn fantastisk fastlege, som tar seg tid, lytter, og er medmenneske! Veldig dyktig og omsorgsfull. Håper Karmøy Kommune klarer å holde på ham!