Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stokka legesenter
Medmenneskelighet kombinert med faglig dyktighet
Lege: Per Ivar Johannessen SkrevetDr. Johannessen er blant de aller beste legene i Stavanger.
Per Ivar Johannessen har høy faglig kompetanse og behandler pasienten som menneske og ikke son objekt.
Han minner om forhenværende dr. Rolf Holmboe, og anbefales på det varmeste.
Genuint snill og behagelig
Lege: Lynn Merethe Oppedal SkrevetLynn Merete Oppedal tar seg god tid, lytter og tar meg på alvor, uansett hvilken problemstilling jeg har kommet med. Hun er ærlig om ting hun ikke kan, undersøker hva som må gjøres videre og følger opp! Hun er behagelig og oppriktig og får meg til å føle meg forstått. Hun er ofte forsinket, men det er greit for meg fordi jeg vet at alle andre også får den samme tiden som hun gir meg!
Meget bra
Lege: Lynn Merethe Oppedal SkrevetSolid og inngir trygghet for pasienten. Lett og kommunisere med. Høyt kunnskapsnivå som kommer frem i forståelig språk
Dyktig og omsprgsfull
Lege: Kristian Oppedal SkrevetTar seg tid til å se hele mennesket. Fagelig dyktig lege med kort ventetid. Anbefales på det sterkeste!
Ordentlig, empatisk og tilstedeværende
Lege: Per Ivar Johannessen SkrevetHar hatt Per Ivar som fastlege i veldig mange år.
Som de aller fleste leger jeg har vært borti har Per Ivar god faglig og teknisk kompetanse, men der han virkelig skiller seg ut er med hvor tilstede han er i timene, og sin medmenneskelighet.