Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stokka legesenter
Tilstede og forståelsesfull
Lege: Lynn Merethe Oppedal SkrevetSkuldrene senkes fra første minutt. Hun vil deg vel og gjør alt hun kan for å forstå, kartlegge og komme med løsninger.
Oppmerksom, lyttende og grundig
Lege: Lynn Merethe Oppedal SkrevetHar nettopp fått ny fastlege og etter første time var jeg fornøyd! Hun er avslappet og tar seg tid til pasienten. Jeg venter heller 15 min. ekstra på venteværelset grunnet litt forsinkelse, så lenge jeg ikke føler fastlegen stresser under konsultasjon.Følger opp med informasjon og tar pasienten på alvor. Helt super fastlege!
Byens beste lege
Lege: Per Ivar Johannessen SkrevetJeg har hatt Per Ivar Johannessen helt siden han startet på Stokka legesenter og det er en god del år siden. Han er ikke bare en god lytter, men han har også tid – det kan være derfor, at der er noe lange venter tider på vente rommet – men, det gjør overhodet ikke noe!
Han er veldig hyggelig, ærlig og likefrem – en lege som kan sitt fag, det er der slett ikke i tvil om og tøver han med diagnose for man henvisning til spesialist.
Selv om jeg er flyttet fra Stavanger kommune, så bytter jeg aldri lege.
Kundeservicen er også blitt mye bedre, etter lekesektæren med smilet feil vei, nu er byttet ut med en veldig hyggelig dame.
Alltid løsningsorientert
Lege: Per Ivar Johannessen SkrevetPer Ivar Johannessen er alltid tilstede under timene, både for meg og for mine barn. Utrolig flink til å lytte, vurdere og behandle/ rettlede.
Positiv opplevelse.
Lege: Per Ivar Johannessen SkrevetMin fastlege hadde ferie da det oppstod en akutt situasjon og jeg ble videresendt til Stokka Legesenter og Per Ivar Johannessen. Ble møtt på en behagelig og positiv måte. Grundig, tok den tiden som var nødvendig, forklarte, og var utrolig forståelsesfull. En god følelse, følte meg godt ivaretatt.