Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nytorget Legesenter
Nøye og imøtekommende
Lege: Snezana Knezevic SkrevetJeg har hatt en del fastleger oppigjennom, og alltid trodd at det var vanlig å ikke bli tatt seriøst som ung kvinne. Men har opplevd det stikk motsatte med Snezana. Hun er utrolig nøye og følger opp den minste ting, uten at jeg ber om det selv. Det føles veldig trygt å ha henne som fastlege.
Blandet syn
Lege: Arild Lothe SkrevetJeg har hatt Arild som fastlege i 5 år og deler både de negative og positive synene som andre har delt. Han har gitt utrolig god oppfølging for oss når det har vært noe utenom det vanlige, type diagnoser han får brynet seg litt, men kan fremstå både uinteressert og mekanisk andre ganger. Jeg føler meg stort sett trygg på at han tar tak om det er noe alvorlig, men dette er ikke legen for den som trenger bekreftelse og empati; han stiller diagnose, behandler og ferdig. Jeg har sjelden vært inne mer enn 15 min. Det har fungert bra for oss. Nå som jeg kommer med problemstillinger ifht overgangsalder blir jeg imidlertid ikke møtt, kvinnehelse er nok ikke hans felt. Mental helse tror jeg heller ikke han anerkjenner helt. Dette er skuffende da jeg har inntrykk av at mange plager lett kan reduseres med riktig behandling. Min aldrende mor synes det er veldig ubehagelig ettersom han ikke anerkjenner hennes problemer, mens jeg tenker en lege bør ivareta eldrehelse på en skånsom måte og ikke med stoppeklokke. Ettersom listene er fulle andre steder, får hun ikke byttet heller, dette er sårt.
Veldig lyttende, snille og hjelpsøm
Lege: Jan Bjørnar Holen SkrevetBjørnar er en veldig lyttende og hyggelig lege. Han svarte på vår melding (e-konsultasjon) med en gang og hjalp meg og min ektemann mange ganger.
Nice and knowledgeable
Lege: Snezana Knezevic SkrevetShe is very decent person and do thorough examination. Arranged all the blood work irresective of the symptoms to get a clear picture.
Happy to have her as my fastlege
Omsorgsfull og kunnskapsrik!
Lege: Emina Veledar SkrevetTar seg tid til deg, og lytter aktivt. Er god å kommunisere med.
Er handlekraftig når det trengst. Undersøker og kommer tilbake til deg dersom det er noe hun ønsker mer kunnskap om. Føler oss godt ivaretatt.
Viser empati og omsorg. Jeg er svært fornøyd med å ha Emina som min og mine barns fastlege.