Nytorget Legesenter

Klubbgata 5 4013 Stavanger

Siste vurderinger av behandlere ved Nytorget Legesenter

Profesjonell, effektiv, lytende

Lege: Arild Lothe Skrevet

Jeg har Arild som fastlege i over 10 år og har flyttet hele familien til ham. Han er profesjonell, rask og effektiv. Svarer på e-konsultasjoner lyn raskt og alltid tar tid til å forklare ting nøye. Lett å snakke med, positiv, lytende. Alt han har foreslått som diagnose ble alltid bekreftet senere - han vet hva han snakker om. Hvis usikker, sender han uten problem videre for undersøkelser. Anbefaler ham på det sterkeste.

Fornøyd!

Lege: Stian Ellingsen Lobben Skrevet

Så flink og god! Veldig fornøyd med han. Er flink til å følge opp og man får alltid time når man trenger det fort.

Trygg og dyktig

Lege: Geir Helge Waaler Skrevet

Opplever at legen tar seg god tid, og lyttar. Han er trygg i møtet med meg som pasient og i undersøkingar av meg. Han verkar kunnskapsrik og er engasjert.

Vanskelig å kommunisere med

Lege: Stian Ellingsen Lobben Skrevet

Fikk aldri god kontakt med ham og synes han var vanskelig å kommunisere med. Følte han hadde dårlig tid, og det var mange ting jeg ville spørre om, men som jeg unngikk da jeg følte han ikke tok meg alvorlig. Forutinntatt og ikke en jeg vil anbefale. De på laboratoriet var hyggelige, men ikke damene i skranken.

Trygg og imøtekommende.

Lege: Geir Helge Waaler Skrevet

Flink til å se hele mennesket. Føler meg godt tatt i mot, og merker tydelig at dette er en lege som vil meg vel. Gode og spesifikke råd, og går ikke rundt grøten.

Alt i alt så føler jeg meg bedre etter samtalene med legen enn det jeg gjorde før.