Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Byhaugen Legesenter
Den beste legen jeg kjenner
Lege: Eirik Viste SkrevetVi merker at han alltid gjør det beste han kan. Tar seg tid til pasienter og han er ærlig ! :)
Den dårligste legen jeg noensinne har hatt!
Lege: Eirik Viste SkrevetHan er en lege man ikke kan stole på. Jeg fikk ikke den hjelpen jeg trengte fra han. Han er dårlig til og lytte. Han sier noe til meg som pasient og noe annet til det offentlige.
jeg som pasient følte meg ikke tatt nok på alvor.
ANBEFALES IKKE!
Beste legen som finnes
Lege: Stine Wiedswang SkrevetFastlegen min burde kåres til Norges beste lege. Hun er dyktig og ikke minst er hun et fantastisk medmenneske. Følelsen av at legen lytter og forstår hva du føler og går i gjennom kan ikke beskrives. Her føler jeg meg hørt og tatt på alvor. Hun prøver alltid å finne det beste behandlingstilbudet og henviser rask om det trengs. Tusen hjertelig takk Stine for den gode jobben du gjør. Så heldig jeg er som har deg som min fastlege.
Meget bra og utrolig hyggelig lege
Lege: Stine Wiedswang SkrevetSympatisk og imøtekommende, flink å grundig. Bare lovord herfra. Det kan ikke bli bedre. Føler meg heldig med en sånn hyggelig fastlege. Anbefales på det sterkeste. Jeg ser ingenting som må endres her.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Stine Wiedswang SkrevetFantastisk oppfølging, tar pasienten på alvor og tar seg god tid. Tar alltid kontakt både på telefon og sms om det skulle være noe. Super dame som anbefales på det sterkeste.