Stine Wiedswang
Har hatt Wiedswang som fastlege i mange år, og setter så stor pris på henne! Hun er omsorgsfull, faglig dyktig, lyttende og flink til å berolige både voksne og barn.
Stine er en utrolig kunnskapsrik og dyktig lege. Hun tar deg som pasient på største alvor, og virkelig lytter til deg. Som pasient føler man seg både sett og hørt. Hun har en varm utstråling, og tar godt vare på deg. Hun følger opp heller en gang for mye enn en gang for lite. Hun er også utrolig flink med barn. Nei hun er rett å slett en sjelden diamant i helsevesenet.
Stine anbefales på det sterkeste! Jeg kjører et stykke lenger enn jeg hadde trengt for å ha henne som fastlege og legekontoret generelt. Får relativt raskt time, tar seg god tid , tar deg på alvor og følger opp godt! Var for eks helt fantastisk å ha i et litt komplisert svangerskap.
Håper jeg kan ha henne for alltid :)
Er veldig fornøyd med denne fastlegen. Lett å prate med, faglig god og blir tatt på alvor. Anbefales!
Kan bare skryte, hun er grundige, lyttende og oppmerksom , tar seg skikkelig tid til og det er ikke noe hastverk,glad og ikke minst omsorgsfull