Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Byhaugen Legesenter
Legen med det lille ekstra.
Lege: Petter Enoksen SkrevetDen desidert beste fastlegen jeg noen gang har hatt. Meget kunnskapsrik og utrolig behagelig. Har evnen til å stille oppfølgingsspørsmål på en fin måte som ikke virker støtende. Hva mer kan man ønske seg? Føler meg forstått og tatt godt vare på.
En god og empatisk lege. god hukommelse, tar ting kjapt. God oppfølging på alle vis.
Tar deg på alvor
Lege: Stine Wiedswang SkrevetSitter nesten med inntrykket av at hun ikke har blitt avstumpet enda. Hun lytter til det jeg sier, og jeg føler hun tar meg på alvor. Henviser meg dersom det er det beste alternativet. Føler jeg har fått en god fastlege :)
Fantastisk god lege
Lege: Stine Wiedswang SkrevetHun lytter og tar deg på alvor. Vil absolutt anbefale henne. Jeg har mange kroniske sykdommer, så det er ikke så lett for legen når det er problemer fra topp til tå, men hun er rolig å behersket og sender henvisninger når hun ikke har kunnskaper om det som gjelder. Jeg har hatt andre leger, som ikke klarte å takle alle diagnosene jeg har, men hun er helt topp og hjelper alt hun kan. Topp karakter til henne :-)
Lydhør, handlekraftig
Lege: Eirik Viste SkrevetFor første gang føler jeg at jeg har en lege som ser hvem jeg er. Jeg liker ikke å klage og syte og har en tendens til å tøye strikken til jeg er på bristepunktet før jeg ber om hjelp. Han fanger meg da opp og gir meg behandling jeg trenger uten å føle jeg er dum.
Eirik ruler.
Lege: Eirik Viste SkrevetGod, rolig og ydmyk lege. Er ikke redd for å si fra om det er noe han er usikker på (og dermed kanskje må lese litt på nett), og bruker gjerne god tid på å forklare årsak og grunner.
Har hatt flere fastleger, men håper jeg aldri trenger bytte ut Eirik.