Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Byhaugen Legesenter
Trygghet, kunnskap, kommunikasjon
Lege: Steven David Gang'ai SkrevetAnbefales på det sterkeste, jeg er meget fornøyd med kommunikasjon, kunnskap, trygghet. Ventetid og tilgjengelighet er greit nok også!
Tillitsvekkende og kunnskapsrik
Lege: Møyfrid Müller SkrevetJeg blir godt ivaretatt hos denne legen. Hun er god til å lytte og oppleves trygg og imøtekommende. Hun tar mine problem på alvor og gir «det lille ekstra»
Profesjonell og lyttende
Lege: Petter Enoksen SkrevetBlir alltid godt tatt imot av Petter.
Veldig flink lege som tar seg god tid med pasienten. Han er lyttende og interessert i høre på hva jeg har å si.
Opplever at Petter er genuint interessert i å finne ut hva som feiler pasienten.
Han gjør nødvendige undersøkelser, og tar videre tiltak med henvisninger og prøver for å sjekke forskjellige hypoteser han har.
Angrer ikke på at jeg sto månedsvis på venteliste for Petter, enormt dyktig.
A excellent fastlege
Lege: Steven David Gang'ai SkrevetSteven is a great doctor who very much listens to what is bothering you and has a very compassionate side to him. I always feel like he has my best interests at heart. A great overall guy.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Steven David Gang'ai SkrevetRett og slett en fantastisk fastlege. Han tar seg god tid til meg som pasient og har ofte en del oppfølgingsspørsmål bare for å være på den sikre siden. Han tester og utelukker, henviser til spesialister om nødvendig og spør gjerne de andre legene på huset om råd, dersom han skulle være i tvil. Anbefales