Byhaugen Legesenter

Telefonnummer400 05 343400 05 3 ...
Randabergveien 45 4025 Stavanger

Siste vurderinger av behandlere ved Byhaugen Legesenter

Lyttende og seriøs

Lege: Petter Enoksen Skrevet

Petter tar meg godt i mot med hvert besøk. Har bare vært inne for å utelukke alvorlig sykdom ved symptomer, som kanskje kan føles litt hypokondrisk. Men Petter tar meg seriøst og sjekker det som sjekkes skal på en trygg og god måte.

Beste fastlegen jeg har hatt!

Beste legen jeg har haddt, uten tvil !

Lege: Stine Wiedswang Skrevet

Kan bare skryte, hun er grundige, lyttende og oppmerksom , tar seg skikkelig tid til og det er ikke noe hastverk,glad og ikke minst omsorgsfull

Norges beste fastlege (helt sant!!) :)

Lege: Stine Wiedswang Skrevet

Stine er en fantastisk fastlege! Hun er grundig, kunnskapsrik, stødig, empatisk, flink til å lytte, og tar seg alltid god tid til meg og barna mine, selv når vi egentlig er på overtid. I tillegg er hun en skikkelig flott person. Jeg er kjempefornøyd, og kunne ikke fått en bedre fastlege!

Tillitsvekkende

Lege: Petter Enoksen Skrevet

Mitt inntrykk er at Enoksen er en fastlege som virker faglig trygg på det han holder på med. Fremstår nøytral og profesjonell. Har fått raskt time når det gjelder barna, tar litt lenger tid når det gjelder meg selv. Det er helt greit.

Kunnskapsrik og god lytter

Lege: Eirik Viste Skrevet

Jeg har hatt flere fastleger opp igjennom årene, men aldri møtt en så dyktig lege som Eirik Viste.

Jeg føler meg godt ivaretatt og opplever at han er en aktiv lytter og genuint interessert i meg som menneske. Selv om de fleste fastleger har det jevnt over travelt skynder han seg ikke med å få deg ut døren. Han setter av god tid og viser at han virkelig bryr seg og vil hjelpe. Har fått mange gode råd og tips.

Han er alltid på tiden, ingen opplevelser med lang ventetid. Håndhilser ved hvert møte og er anerkjennende i sin holdning.

Jeg er så heldig og takknemlig som har Eirik Viste som fastlege.