Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Jørpeland Legesenter
Brilliant
Lege: Torstein Tjemsland SkrevetAfter a few years of doctors coming and going it was a relief when Torstein turned up and stayed. An extremely competent doctor who spent time listening and offering sound advice and treatment. Never a pleasure being sick but always a pleasure seeing Torstein.
Etter noen år med leger som kom og gikk var det en lettelse da Torstein dukket opp og ble. En ekstremt kompetent lege som brukte tid på å lytte og gi gode råd og behandling. Aldri en fornøyelse å være syk, men alltid en fornøyelse å se Torstein.
Fantastisk lege
Lege: Hanna Helena Moldekleiv SkrevetTar deg på alvor, er hun usikker så kjekke hun en gang for mye en for lite. Tar seg tid og lytter. Veldig fornøyd med henne. Byttes aldri ut!
Glimt i øyet
Lege: Benjamin Dooley SkrevetHan får meg til å føle meg viktig og tar seg god tid. Han ser hele personen og ikke bare det som er problemet. Han er veldig god på smalltalk og får meg til å slappe av.
Dedikert
Lege: Benjamin Dooley SkrevetVeldig flink og dedikert lege som tar seg tid til pasientene sine.
Har mye kunnskap og ser mennesket og ikke bare sykdom.
Flink og kunnskapsrik!
Lege: Benjamin Dooley SkrevetHar tidligere vært redd for å gå til leger, men det forsvant etter eg begynte å gå til han. Han er flink, imøtekommende og lytter til deg!