Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Aksdal legesenter
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Einar Seglem Bekken SkrevetHan er en dyktig og grundig fastlege som tar seg tid til å lytte og forklare. Han er rolig, profesjonell og løsningsorientert, samtidig som han er opptatt av å se hele pasientens helse – både fysisk og psykisk.
Han kommuniserer på en forståelig måte og gir gode vurderinger. Oppfølgingen er god, og han tar pasientens bekymringer på alvor. Anbefales for dem som ønsker en nøye og empatisk fastlege.
Snakker seg vekk fra problemet
Lege: Yngve Johansen SkrevetEneste gangene jeg har følt meg hørt med han som fastlege, er når jeg får en vikar.
Føler meg ikke trygg når alt blir snakket vekk og ingenting blir undersøkt som det skal. Ta de rette prøvene og høre på pasienten, virker som han tar som et strev og er generelt en veldig lat lege.
Fantastisk, dyktig og trygg lege
Lege: Charlotte Almås Sørhøy SkrevetAnbefales på det sterkeste! Hun er virkelig en lege som både ser og hører deg. Opplever at hun er genuint intresert i å hjelpe deg uansett hva det måtte være. Tar seg god tid, henviser ved behov, forklarer bra å følger alltid nøye opp etterpå om det skulle være noe.
Flink!!
Lege: Linn Hatteland SkrevetBryr seg, setter seg inni sykehistorien og plagene. Hun vil hjelpe, og har alltid en løsning eller forslag til tiltak!
Helt fantastisk!
Lege: Charlotte Almås Sørhøy SkrevetEn helt fantastisk lege som ser deg som person, tar seg god tid og tar deg på alvor. Gjør er godt og grundig arbeid! Meget fornøyd, kunne ikke bedt om en bedre fastlege.
mvh
Sykepleier