Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Aksdal legesenter
Faglig dyktig - medmenneske
Lege: Linn Hatteland SkrevetLinn er faglig dyktig og er et medmenneske med høy sosial kompetanse . Hun har hjulpet meg der andre leger / sykehus har sviktet. Hun skriver bra henvisninger videre slik at en blir tatt seriøst . Ikke rart ventelisten er lang . Har gått til en del leger pga utfordrende helse situasjon. Linn er klar den mest dyktige og lyttende lege jeg har kommet til. Det at hun har sosial kompetanse og ikke er nerd er et stort pluss i tillegg til å være faglig dyktig!! De legene vokser ikke på trær .
Lang ventetid men utrolig effektiv
Lege: Tina Sparchholz SkrevetNår en først får time og kommer inn er hun utrolig effektiv. Tina er den første legen jeg føler tar alle problemer, store og små, på alvor. Forklarer også grundig om det er noe jeg ikke forstår. Hun fant også ut at jeg hadde astma etter over 30 år på denne jord.
Dårlig og arrogant
Lege: Rolf Martin Strand SkrevetByttet til denne legen fordi jeg har hørt han er faglig flink. Men det hjelper ikke når han er nerd og ikke har det medmenneskelige relasjonen . Byttet lege etter flere møter der han fremstår som arrogant og lite medmenneskelig.
Effektiv, hyggelig, grundig
Lege: Tina Sparchholz SkrevetTakk til min nye fastlege Tina S. som er effektiv, lyttende og lett å kommunisere med ! Opplever at hun er grundig og trygg. Håper hun fortsetter, fastlegene har en tøff jobbsituasjon i mange kommuner.
En stabil og god lege
Lege: Yngve Johansen SkrevetAldri problem å få time inne rimelighetens grenser.
Er det akutt for jeg time på dagen.
Har full tillit til han og om han er i tvil om noe så er han rask å henvise videre.
Både Johansen og legekontoret generelt opplever jeg som veldig serviceinnstilt.
Vi er alle forskjellige og opplever kanskje legen forskjellig, men min vurdering er at Johansen er trygg å ha som fastlege.