Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Aksdal legesenter
var flinkere å lytte før, nå blir jeg avbrutt
Lege: Linn Hatteland Skrevethun var svært flink å lytte før, men nå er det blitt sån at jeg er ikke så viktig å bli hørt oå mer, for hun hører mer på pleieren min som følger meg. når jeg spør eller sier noe, har hun ikke tid å høre på meg serlig mye, fordi hun spør heller pleieren min om meg og at jeg må gå masse tur, når jeg nevner de vonde musklene mine og om magen min. hun er ikke spessialist i allmennmedisin, så det er kanskje derfor legetimene der hos henne bare er på 10 minutter.
Hun lytter!
Lege: Linn Hatteland SkrevetLinn er en av de leger som lytter og som tar deg på alvor. Hun er forståelsesfull, medmenneskelig og hun gir av seg selv. Er sååå takknemlig for at jeg fant henne ❤️
Fornøyd pasient
Lege: Linn Hatteland SkrevetBeste fastlegen jeg har hatt. Hun undersøker, henviser og tar faktisk pasienten på alvor. Hun lytter, og gir gode forklaringer og tilbakemeldinger. Alt i alt som pasient føler en en blir hørt og sett.
Har ikke hatt problemer med lang ventetid verke på å få time, eller komme inn på time som er avsatt. Er det akutt, så kommer en raskt til.
Lyttende dyktig lege
Lege: Yngve Johansen SkrevetHenviser videre hvis nødvendig,har tid til og høre stiller gode spørsmål,er service innstilt som leger skal være
Travel?
Lege: Yngve Johansen SkrevetJeg synes han er travel Johansen. Føler ikke jeg får den hjelpen jeg trenger. Bagataliserer bort ME og irritabel tarm. Ikke noe hjelp å få for det. Bare å sjerpe seg å ikke kjenne etter.