Tore Grønlund Moen
Moen er super, en mer sympatisk og grundig lege må man lete lenge etter.
Utrolig flink til å forstå problemene dine, flink i kommunikasjon, en som ikke gir opp men vil finne ut av ting vi ikke forstår, omsorgsfull,flink og kos lege.
Han viser interesse, snakker og er alltid blid. Alltid forsiktig og får deg til å føle trygg. I motsetning til andre legen jeg hadde som bare satt der å mumlet og skrev på dataen.
Jeg har kun opplevd det positivt å henvende meg til Moen. Han er god til å lytte og forstå. Han tar bekymringer på alvor. Samtidig nøler han ikke med å gi "oppstrammere" og "strenge" råd, dersom det er passende. Han har vært min lege i ca 5 år nå. Jeg har ikke vært hos ham mye, men har hatt en alvorlig situasjon og var sykmeldt i ca 3 mnd. I denne perioden viste Moen seg fra sin beste side, og jeg kan trygt anbefale ham til andre.
Dette er en av de beste leger jeg har hatt. Han har tid, eller tar seg tid. Han er aktivt lyttende, grundig og sender videre dersom han er i tvil eller ønsker en uttalelse fra en spesialist. At han har humor, er heller ikke et handikap .