Farhan Rafique
Farhan er en fantastisk lege, men det hjelper dessverre lite når det er nærmest umulig å få time.
Både lange ventelister og telefonsystem som gjør at det ofte er opptatt, fremfor køsystem. Om man derimot er heldig å får kommet frem så er det ingen automatikk i at man får time, selvom det haster.
han kan ikke representere pasientens behov....og hvis du har en papirdagbok fra den forrige legen, blir den utelatt (all min dagbok fra den forrige legen ble utelatt og mistet, den ble ikke skannet da jeg byttet lege).....
Han er så varm, lyttende og forståelsesfull. En klok mann med masse interesse og kunnskap. Han virker oppriktig opptatt av meg som menneske, og han er en kjempe fin støtte for meg i vanskelige perioder.
Utrolig flink lege! Han er mer opptatt av å høre på enn å bare skrive ut en tablett som du skal spise!
Han er en veldig god lytter og veldig tilstede i samtalen. Mer opptatt av å finne ut årsaken til sykdom enn bare å tilby medisinering. Føler meg virkelig sett og hørt i samtale med ham.