Sarah Helen Wheeler Seidelin
Jeg er veldig fornøyd med Dr. Seidelin. Jeg føler at jeg blir tatt på alvor og hun følger opp. Jeg syntes ikke jeg blir «rusha» ut som noen andre mener. Hun er også flink med barn!
Dyktig lege. Hun fant ut av det som feiler meg. Har alltid tid å høre på meg. Får time når jeg trenger det.
Denne legen anbefales overhodet ikke. Hun er svært dårlig til å lytte, sløv med oppfølging, og belaster deg egenandel der det er mulig. Penger betyr mye for denne legen.
Hun har ikke fulgt godt nok opp til tross for relativt alvorlig helsetilstand. Når man så tar kontakt med et enkelt spørsmål, er hun ikke sen om å utløse egenandel. Pass på og ikke stille undrende spørsmål, dette tar hun personlig, og føler seg raskt kritisert og mistenkeliggjort.
Et godt råd til denne legen er å bli litt mer menneskelig, lytte litt mer til pasienten, og ta pasienten mer på alvor. Hele opplevelsen med denne legen fremstår som kald og instrumentell. Forferdelig opplevelse rett og slett. Vil ikke anbefale denne legen i det hele tatt.
Jeg har hatt denne legen over 2 perioder i snart 4 år. Enklete saker har hun vært dyktig å fulgt opp bra. Men hvis jeg for.eks ønsker en helse sjekk får jeg beskjed om at jeg ser frisk ut ?? Ja vel tenker jeg da.... nå tok jeg et mr bilde på ryggen. Hvor det er 2 prolaps å evnt medfødt sykdom.legen klarer ikke lese dette utifra den latinske beskrivelsen å det er min fysioterapeut som gir beskjed. I forbindelse med evnt behandling av problemet gir fysioterapeut forslag som andre pasienter har fått gode resultater på. Dette nekter legen å høre på, blir ufin på telf å jeg føler slik behandling av pasienter er ikke ok. Jeg bytter. Veldig beklagelig at leger generelt ikke kan si at dette er ikke mitt kunnskaps område å de trenger hjelp fra andre. Dette er helsen vår de leker med !!!
Legen Sarah Helen Seidelin har en hyggelig fremtoning.
Sørg om å få alt skriftlig, da hun selv ikke husker så godt hva hun har sagt.
Hun benytte også enhver mulighet til å legge på egenandelen, ved å dele opp undersøkelser i mange ledd, slik at egenandelen kommer på flere ganger.