Sarah Helen Wheeler Seidelin

Allmennmedisin

Autorisasjon (1990)

Sarah Helen Wheeler Seidelin er en av 55 fastleger i Moss

Siste vurderinger av Sarah Helen Wheeler Seidelin

Kunne ikke tenkt meg noen annen lege

Er kjempe fornøyd. Har hatt henne som fastlege siden hun begynte i Moss. Har aldri opplevd å ikke bli tatt på alvor. Hun henviser videre ved behov og er løsningsorientert. Hun er tydelig og trygg på sin kompetanse. Opplever aldri at hun har dårlig tid eller at man er til bry.
Hyggelige kontordamer og det er sjelden noe problem å få time. Har også god erfaring med denne legen når det gjelder mine barn.

Lege som tar deg på alvor

Flink lege med trivelig personlighet. Hun tar pasientene seriøst, følger opp, tar de prøvene som trengs, og henviser til spesialister når det er nødvendig. Veldig fornøyd, og her har flere slektninger byttet over til henne, men hun har sjelden ledige pasientplasser. Jeg ventet selv på å få mulighet til å bytte i ca 1 år. Får raskt time, og den ene dagen i uka hun ikke er kontoret, er det en annen dyktig lege man kan komme til: Skaatan.

Tar ikke pasienten på alvor

Hadde store problemer med å bli tatt på alvor av denne legen da jeg slet med smerter i nakke og armer. Først da fysioterapaut forklarte hvordan det hang sammen kom jeg noen vei, og da fikk pipen en helt annen lyd. Inntil det punktet opplevde jeg at legen gav inntrykk av at jeg bare kastet bort tiden hennes og maste. Jeg har heldigvis nok positive erfaringer med fastleger fra tidligere til at jeg skjønte jeg burde bytte, og har aldri angret på det.