Troels Weis-Fogh
Det er en lege med god insikt i jobben han gjør og leser om deg før du kommer til timen. Alle i min familie har byttet til ham og er strålende fornøyde vi ble anbefalt av min venninde.
Han hører etter hva jeg sier, er kontruktiv og løsningsorientert, selv når det er ting som ikke lar seg løse så enkelt og trekker ut over tid. Han er rask til å viderehenvise ved behov for spesialkompetanse.
Fleksibilitet, faglig og personlig engasjement og empati er stikkord. Anbefales!
Troels er en meget interessant og engasjert lege som har empati og forståelse, føler jeg blir tatt mer enn seriøst og han følger opp mer enn 100% hver gang jeg er der.
Tar seg god tid til å lytte,(den første legen som har lyttet ordentlig. han handler også med en gang det er noe alvorlig. Jeg håper han blir på Chr.lund legekontor, da jeg setter utrolig pris på kompetansen til Weis-Fogh.
Sløv og lite tilstede. Uinteressert. Møter ikke blikket, leser ikke journalen før du sitter i stolen. Svarer på private telefoner midt i konsultasjonen. Lite tillitsvekkende.
Hyggelig. Forstår ikke kroniske sykdommer (smerter) og ikke psykiske lidelser. Føler ikke at jeg blir tatt alvorlig, men hvis det fysisk vises på blodprøve DA blir det satt i gang mye. Synes det er synd å måtte føle at jeg lyver når jeg forklarer hvor vondt jeg kan ha det. Det er alltid lettest å huske de negative tingene, men det er mye bra også med denne legen. Kunne bare ønske han forstod smertene.